Следва

Sofia Street Style: Дивна с най-синята синя рокля

Функционалност в коприна и къдри от Victoria Beckham

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

За Пролет/Лято 2020-та Виктория Бекъм споделя, че фокусът в колекцията пада върху роклята: "Харесвам къдрите, които танцуват, докато се движиш. Има много обем. Мотивите са много по-комплицирани, но се усещат леки и комплиментират фигурата - чувстваш се малка и фина, носейки ги."

Осезаемото 70-тарско настроение се пренася освен в свободните дълги копринени рокли в драперии, плисета или къдри, но и още в елегантния тейлъринг с мъжки привкус, решен в гамата на бежово и екрю. Цветовата гама е богата - тя включва гореспоменатите неутрални тонове, но също така не се притеснява да експериментира с лилаво, розово, синьо и зелено: "Показаните тук силуети не са сложни, затова изразявам своята индивидуалност, носейки цветове. Когато бях млада, носех основно черно и така и не разбирах хората, които не одобряваха. Но сега всичко ми е ясно - цветът наистина прави комплимент - на тена, на фигурата, характера, настроението дори."


Ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм - 20 години брак, но все така влюбени


Дизайнерката разказва, че с тези дизайни иска да вдъхне увереност на жената, която ги прави свои - не само с присъствието на цвят, но и обема, който така красиво пада около тялото, както и комфортът, който създава. Почти всеки един от дизайните идва с джобове, на които Виктория обръща специално внимание: "Роклите са изключително удобни, а джобовете сменят цялото ти поведение, когато поставиш ръце в тях. Всичко в тази колекцията е съобразено с това какво аз искам да нося и с това какво моите клиентки искат да носят."

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.