Следва

We love: Простреляната рокля на Наоми

Грандиозен финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 в София

Специално за публиката в София TITA, Михаела Филева и Михаела Маринова изпълниха за първи път на живо "Моята песен" пред близо 50 хиляди души

All About Life преди 4 години



На 14 септември в София на площад Батенберг се състоя грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019. Столицата бе завладяна от музикалната вълна на най-голямото турне в България, където близо 50 хиляди зрители се насладиха на любимите си хитове от най-популярните музикални звезди в България. Специално за София бе запазена и голямата изненада – изпълнението за първи път на живо на летния хит на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour - "Моята песен", чието видео бе представено в началото на август.

"Моята песен" събира за първи път заедно и в един проект Михаела Маринова, TITA и Михаела Филева, а към тях се присъединяват младите таланти Eva Parmakova, Yoana, 4Magic, Ballan и CHOKO, както и самият автор на песента STAN NO!R - победителят в конкурса на Coca-Cola "Моята песен"

Конкурсът имаше за цел да предостави уникалната възможност на един талантлив тийнейджър да сбъдне своята мечта като напише текста на летния хит на Coca-Cola, който след това да изпълни на сцената на турнето заедно със своите музикални идоли. Ето че тази мечта е реалност за Стан Стефанов, който освен в ролята на текстописец, влезе и в тази на изпълнител.

"Ужасно много се вълнувам, сърцето ми бие като лудо и съм сигурен, че е емоцията е огромна. Не мога да повярвам, че всичко това се случва! За мен е сбъдната мечта!"



"Моята песен" постави грандиозния финал на вечерта като събра на сцената звездите на турнето.

В събота вечер София пя и танцува заедно с Криско, TITA, CHOKO, Ballan, TRF, Михаела Филева и китаристът Васил Крумов, Михаела Маринова, DARA, Yoana, Ева Пармакова, 4Magic, Pavell & Venci Venc’. Специално за публиката в столицата участие взеха и младата звезда ALMA и очарователните близначки Alex & Vladi в компанията на Young BB Young.
Енергичните танци на балет NOVA и музиката на DJ Doncho поддържаха настроението през трите часа на концерта на площад Батенберг.

София бе последната спирка в лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което посети Горна Оряховица, Банско, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.

More All About Life