Следва

WIN IT! 2x2 билета за Джей Ло и Hustlers-компанията й!

Дженифър Лопес и модният маратон: СКРИ НИ ШАПКАТА, ДЖЕН!

Поводът - премиерата на новия й филм, а плакнещите окото ансамбли - еманация на професионализма на госпожа Лопес и видимото умение да фокусира обществен интерес.

Celebrities преди 4 години

Филмът "Да свалиш Уолстрийт" или "Hustlers", както е заглавието му в оригинал, е по нашите екрани от петък и е най-новият проект на Джей Ло, като се прокрадват дори мнения, че актрисата и певица може да се бори за Оскар за изпълнението си в него.

И така, по повод необходимостта от промоция на заглавието, Дженифър Лопес започва едно надпреварване с възможностите на простосмъртните жени и в своеобразен моден маратон показва десетина топ-тоалета, един от друг по-уау, за които се чудим наистина на свръхестественото начало в постигането им. Имаме предвид невероятното усилие, при непрестанно пътуване и огромен обществен интерес, да съумееш да си елегантен, соаниран, с верните грим и бижута и в топ-форма всеки път, като тази жена.

Вижте:

За събитието в Манхатън, Лопес носи розова комбинация от тесни топ и панталон и вталено манто. За аксесоар отстрани служи Алекс Родригес, стегнат в каре в сиво. Иначе, автор на розовото вълшебство е дизайнерът Alex Perry, бялата чантичка е на Longchamp.

Портокаловата рокля върху стегнатата фигура на Дженифър, подбрана за предаването The View отново е дело на Alex Perry. Ефектната дреха с едничък ръкав е комбинирана с прозрачни обувки на 12 сантиметра от Jessica Rich.

В шоуто на Джими Фелън, Лопес се появява в кратка черна рокля от Self Portrait и убийствени сандали от Giuseppe Zanotti.

За Филмовия фестивал в Торонто, скачаме заедно с Джей Ло в бяла комбинация от Solace London.

На ред е гостуването на звездата в предаването SiriusXM Studios, където Дженифър грее в светла комбинация от Valentino.

Извънредно ефектното черно нещо, което покрива физиката на госпожа Лопес в случая на появата й в Ню Йорк е под авторството на Sally LaPointe.

На премиерата на филма в Ню Йорк, актрисата е избрала страховита джинс комбинация от Balmain и прозирни обувки на Jessica Rich.

Карираната рокля с шлиц е от марката Monse, чантата - Max Mara, а обувките - Jimmy Choo.

Следва любимата ни от многото елегантни комбинации - тъмносинята леко носталгична рокля в ламе, затворена високо на шията, но пък секси прозирна по цялата си дължина - чудесно попадение на Self-Portrait. На Лопес в нея се радва публиката на пресконференцията в Торонто.

И, последно, гостуваме заедно с Джей на Good Morning America, облечени в Tom Ford и прибрали съкровищата си в чанта Christian Louboutin.

Моден поклон, госпожа Лопес!

More Celebrities