LA BIOSTHETIQUE Paris: Да направим кожата да засияе!

LA BIOSTHETIQUE Paris: Да направим кожата да засияе!

Здравата кожа се характеризира с неустоим блясък и виталност, забелязващи се от разстояние, независимо от възрастта, а постигането на този вид е общ стремеж за цялото дамско съсловие.

Постоянното ни желание за красива и хидратирана кожа успява да съсредоточи всичките ни бюти усилия именно около тази цел - затова, в търсене на тайната, подхождаме откъм много различни ъгли, докато не постигнем желания завършек. Разбира се, наясно сме, че грижата за външния вид започва отвътре - добър сън, подходящ хранителен режим, тренировки с повече кардио (потенето има положителен ефект върху кожата), витамини и хранителни добавки при необходимост, много вода. Истината обаче е, че всичко изброено дотук трябва да работи ръка за ръка с добрата грижа за кожата по отношение на бяла козметика, за да получим едно неразривно цяло, водещо ни до така бленуваната идеална кожа със здравословен блясък, хубава текстура и завидна хидратация.

Затова, ако приемем, че гореизброените стъпки са вече положени, съставяме списък с действия и продукти, който религиозно спазваме с обещание за това, което всички ние искаме - блестяща кожа!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.