Следва

Талантливият Mr. Normaderm

LA BIOSTHETIQUE Paris: Да направим кожата да засияе!

Здравата кожа се характеризира с неустоим блясък и виталност, забелязващи се от разстояние, независимо от възрастта, а постигането на този вид е общ стремеж за цялото дамско съсловие.

Face преди 4 години

Постоянното ни желание за красива и хидратирана кожа успява да съсредоточи всичките ни бюти усилия именно около тази цел - затова, в търсене на тайната, подхождаме откъм много различни ъгли, докато не постигнем желания завършек. Разбира се, наясно сме, че грижата за външния вид започва отвътре - добър сън, подходящ хранителен режим, тренировки с повече кардио (потенето има положителен ефект върху кожата), витамини и хранителни добавки при необходимост, много вода. Истината обаче е, че всичко изброено дотук трябва да работи ръка за ръка с добрата грижа за кожата по отношение на бяла козметика, за да получим едно неразривно цяло, водещо ни до така бленуваната идеална кожа със здравословен блясък, хубава текстура и завидна хидратация.

Затова, ако приемем, че гореизброените стъпки са вече положени, съставяме списък с действия и продукти, който религиозно спазваме с обещание за това, което всички ние искаме - блестяща кожа!

I. Маска
Веднъж седмично започваме своята бюти рутина за деня от вечерта преди това с помощта на интензивно хидратиращата маска Hydro-Sensitif на La Biosthetique, с която стоим цяла вечер. Перфектната комбинация от растителни масла, екстракти и есенциални мастни киселини възвръща силата на повредената кожна бариера, а фитостеролите успокояват и намаляват наличието на възпаления, за да може епидермисът да се възстанови оптимално.



Екстрактите от червени водорасли доставят необходимите нива на хидратация и реструктурират клетките, едновременно с това стимулирайки собствения синтез на хиалуронова киселина на кожата и подсилвайки съединителната тъкан. На следващия ден размерът на порите е видимо намален, а сиянието на кожата може да съперничи дори на любимия хайлайтър.

II. Почистване
Сутрешното почистване на кожата е точно толкова важно, колкото и вечерното, затова нежният почистващ мус Hydro-Actif на La Biosthetique с клетъчна технология заема централно място в бюти рутината ни, последвана от топичното нанасяне на полезни ингредиенти.



Формулата деликатно, но безспорно ефективно почиства кожата от замърсявания и себум, поддържайки естествения й баланс. Изцяло растителната основа на муса доставя хидратация на много сухата и чувствителна кожа, а клетъчните съставки стабилизират естествените защитни функции на кожата, подсилват я и се борят срещу вредните външни влияния, правейки я устойчива на стрес. Уникалната концепция за хидратация на La Biosthetique работи на клетъчно ниво, за да въздейства директно върху съхраняването на влага в кожата и самото й сформиране като резултат от естествените функции на организма.

III. Серум
Сияйната кожа се нуждае от интензивни и дълбоко работещи съставки, които да подсилят ефекта на ежедневния хидратант. Мощните капсули Hydro-Actif на La Biosthetique заключват силата на серума в своя богат състав от хиалуронова киселина от дълбините на океана, за да загладят кожата и да предоставят ценна влага като защита на бариерната функция.



След употреба кожата е видимо "нахранена" и по-стегната, а ценните ингредиенти работят отвъд това - те защитават кожата от заобикалящите ни вредни фактори, за да се запази положителният резултат от положеното усилие и занапред.

IV. Пачове
Докато чакаме ценните активни съставки от серума да попият, минаваме на следващата стъпка, ориентирана този път към най-деликатната част на лицето ни, а именно околоочния контур. Малките, но силно ефективни помощни средства, наричани още пачове, са експресното решение за третиране на уморени, зачервени и подпухнали очи, а Patch Gel Liftant на La Biosthetique решават всеки един от изредените проблеми, докато едновременно с това осигуряват и интензивна хидратация.



След едва две седмици от нанасянето околоочният контур е видимо наситен с влага,а дълбочината на бръчките е намалена. Според нуждите на кожата използва два до три пъти седмично между 10 и 30 минути.


LA BIOSTHETIQUE Paris: начин на живот


V. Хидратант
Хидратантът с прекрасна и доказано ефективна формула е завършващата стъпка в дневния режим за здрава и сияйна кожа. Отново от серията Hydra-Actif на La Biosthetique, нежната текстура на крема регенерира, защитава и доставя на кожата необходимата за деня хидратация.



Работейки на клетъчно ниво, хидратантът подобрява еластичността на кожата, благодарение на изключителния списък от растителни съставки, сред които пептиди от авокадо, ябълка и овес, последните от които действат като щит срещу оксидативния стрес, подсилвайки естествения имунитет на кожата и стимулирайки производството на колаген и еластин. Нанасяме религиозно всяка сутрин и вечер по лицето, шията и деколтето.

Цялата колекция на LA BIOSTHETIQUE Paris откриваме в салоните на VOGUE VISION-Митко Дамов.

More Face