Следва

Фенове критикуват Виктория Бекъм, защото дава "нездрав пример" на дъщеря си Харпър

WIN IT! 2x2 билета за Джей Ло и Hustlers-компанията й!

"I just wanna help my grandma, maybe go shopping every once in a while..."

All About Life преди 4 години

Тръпнем в очакване за "Да свалиш Уолстрийт"/Hustlers, откакто чухме тези заветни четиринадесет слова в тийзъра (преди прожекцията на "Имало едно време... в Холивуд", за да бъдем максимално точни). Не само че не е типичният чик-флик, ами си е направо като по-криминализирана версия на "Бандата на Оушън" + латино елемент. Гарантиращата забва близо двучасова лента ни дава Джей Ло, Cardi B, Констанс Ву, Лили Райнхарт, Кики Палмър и Джулия Стайлс заедно на екран и обещава напрежение, високо колкото stripper обувките на мацките, които ще "свалят Уолстрийт".

Вярваме, че не е нужно да ви убеждаваме колко точно наложително е да се гледа, затова пристъпваме направо към наградите (2Х2 БИЛЕТА ЗА ИЗБРАНА ОТ ВАС ПРОЖЕКЦИЯ /В CINEMA CITY или ARENA, независимо от града/ и ВАУЧЕР ЗА ТРИ ПОСЕЩЕНИЯ НА ТРЕНИРОВКА ПО ВАШ ИЗБОР В СПОРТЕН КЛУБ NO GRAVITY /ИМА И ПОЛ ДЕНС!/), които имате възможността да "свалите", следвайки няколко прости условия: първо и най-важно, следвате @viewsofia в Инстаграм, харесали сте поста с Giveaway публикацията и сте отблезяли приятел/ка в коментарите; тъй като наградите са три и за да бъде принципът на спечелване тотално произволен, напишете в коментар едно от трите имена - Дженифър Лопес, Карди Би или Лили Райнхарт /при нас всяко отговаря на различна награда/, и чак когато ви изтеглим, ще разберете какво печелите! Играем от днес, 16.09., до четвъртък, 19.09., за да имате целия дълъг уикенд на разположение да гледате, а защо не и да потренирате?

Билетите и ваучерът осигурява Forum Film Bulgaria.

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.