Следва

La Grande Bellezza! Белучи за италианското Marie Claire

Фенове критикуват Виктория Бекъм, защото дава "нездрав пример" на дъщеря си Харпър

"Не мога да повярвам, че жена с подобно мислене отглежда деца!", пишат последователите на Виктория в Инстаграм.

Celebrities преди 4 години


Едуард не се вижда на снимката!

През уикенда Пош Спайс даде старт на Лондонската модна седмица с презентация на пролетно-лятната си колекция, силно вдъхновена от 70-те години на миналия век, претворени в копринени къдри, волани и драперии. Поддържащата я агитка, разбирайте Дейвид Бекъм и четирите им деца Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, запълниха половината първи ред, оставяйки малко място и за двама от големците в модата - Ана Уинтур (от Vogue US) и Едуарт Енинфул (от Vogue UK).

Единствената дъщеря на знаменитата двойка, 8-годишната Харпър, с интерес наблюдава подготовката за шоуто на мама Вики и вършее бекстейдж като истинска модна дива. Вики фотографира дъщеря си зад кулисите с някои от моделите и се хвали с кадрите в личния си Инстаграм профил. За снимките обаче бива разкритикувана - интернет ползватели осъждат г-жа Бекъм за това, че насочва дъщеря си "да приеме този модел за красота". Има се предвид свръхслабия вид на моделите - "кльощави са и приличат на зомбита", пишат в коментари последователите й.

Немалко хора изказват приетесненията си, че това едва ли е най-здравословната възможна среда, в която да расте момиченцето, и далеч не е сред най-добрите примери, които могат да й бъдат дадени.

"Не е зле Харпър да прекарва известно време и сред нормални жени", - гласи един от коментарите.

"О, моля ви! Харпър изглежда страшно щастлива - престанете", - предлага друг от Бекъм-феновете.

Сигурни сме, че като майка Виктория действително знае кое е най-правилно за дъщеря й, а и е редно да признаем, че Харпър направо блести - точно както би блестяло всяко едно осемгодишно момиченце, на което му се предостави възможност да се разхожда и снима с прекрасно изглеждащи модели!

More Celebrities