Следва

Veni Vidi Vici: Оттеглянето на Демна Гвасалия от Vetements и наследството, което оставя

Start Shopping NOW: От блейзер на любим български дизайнер до модела обувки на сезона!

С цвят на съвършен crème brûlée!

Shopping преди 4 години

За разлика от традиционните есенни палитри, които по подразбиране се разполагат в комфортните и добре познати тонове на кафяво, черно, сиво, бежово, кемъл и може би бургундско, цветовата тема на Есен/Зима 2019-та противоречи ярко на всичко изброено дотук.



Обсебен от въздействието на цветовете, новият моден сезон настойчиво изисква полагащото му се откъм свежа палитра. Още в началото на седмицата обсъдихме влиянието на кралското лилаво като задължителна спирка за сезона, независимо дали го харесваме в наситено пурпурно, виолетово или люляково, припомняме ТУК. Днес пък насочваме поглед към следващия тон в пребогатия списък, заслужил звезден статус в дизайнерските дефилета за встъпващия студен сезон и това е именно бледожълтото.



Специфичният тон е труден за определяне с точни имена, но не съвсем труден за носене. Определян дори като цвят на маслен крем, жълто-бежовата палитра се радва на обожание от почти всеки един моден ентусиаст, поне от тези, които ние ревностно следим в социалните мрежи.

Поради тази причина, а и не само, на нас лично страшно ни допада трудното за определяне бледожълто, създаваме шопинг селекция от находки, които повече от всякога си заслужават - и за новия сезон, а и не само.

Всичките 20, от блейзър на любим български дизайнер, до модела обувки на сезона, в галерията горе>>>


Красивите цветове пък, знаете, изискват специално внимание и грижа за своя добър външен вид. Невинаги обаче това се оказва лесна задача, затова, за да не трошим излишни нерви и да не погубваме любимите си дрехи - без значение дали чисто новата придобивка току-що поръчана от нашата селекция, или отдавна обичана такава, доверяваме се на професионалистите при грижата за тъканите. Perwoll в новата лимитирана серия Renew Advanced Effect и специална Fibrex-Tech технология върши основното вместо нас - формулата работи, подсилвайки влакната и увеличавайки яркостта на цветовете, за да им се радваме задълго във времето.



#RethinkFashion

More Shopping