Предприемчива млада дама от Флорида заработва по сто хиляди долара годишно от снимки на езика си

Предприемчива млада дама от Флорида заработва по сто хиляди долара годишно от снимки на езика си

Млад предприемач ли каза някой??

Микейла Саравиa си няма нищо общо с другите т.нар. инфлуенсъри - да не се бъркате! В допълнение към стандартното Инстаграм съдържание (бикини снимки, обезателно поне едно смути на ден, фитнес чупки и стойки и т.н.) 21-годишната млада предприемачка трупа безценна (колкото и безмерна) Интернет слава, подемайки необичайната инициатива да снима езика си. Който език, държим да отбележим, защото и тя държи да го отбелязва винаги, е с дължина от впечатляващите 16.5см (6.5 инча).

Ежедневният поток от селфита, на които или ближе (буквално) определена храна, или просто позира с изплезен език, докарват на Микейла около три хиляди долара на пост и й осигуряват двата милиона предани последователи (не сме сред тях, разбира се) .

Не можем да скрием трудността, която изпитваме, опитвайки се да разберем концепцията на "езиковото" съдържание на Микейлиния Инстаграм профил. Не разбираме също харизмата и чара, които би трябвало да привличат цели два милиона живи и мислещи хора, за да я следват.

Както всеки находчив предприемач би направил, и Саравиa осребрява славата на езика си, позиционирайки го върху секс играчки, зарядни за телефон, тишърти и други аксесоари, които се продават на сайта й.

Предприемчиво е дори меко казано, имайки предвид, че по данни на The Cut флоридчанката печели грубо колкото един инвестиционен банкер през 2019-та. 

Предлагаме да не се оплакваме от родната действителност - чуждата не е по-хубава.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.