Следва

Лейди Гага стартира HAUS козметиката си, вижте колко черни тоалета смени

Талантливият Mr. Normaderm

Темата бюти в нашата Редакция се поставя на пиедестал - независимо дали говорим за най-добрия коректор за очи, серумът за коса, който просто трябва да притежаваме, или за това как да накараме скалпа си да диша, множеството теми с подразделение "бюти" предизвикват вълни от реакции, подплатени често от тест драйвове, честни мнения и гореща агитация, когато продуктът е наистина добър.

Face преди 4 години





Такъв е случаят и днес, когато не пестим епитети и думи като цяло по адрес на Vichy Normaderm Phytosolution, чиято формула е специално разработена за склонната към акне кожа. Двата продукта - флуид за намаляване на несъвършенствата и гел за отстраняване на замърсяванията, променят бюти рутината ни към по-добро в търсенето на идеалната сияйна и чиста кожа, която често по една или друга причина, се оказва недостъпна.



Работещи заедно като едно неразривно цяло, зелените бюти оръжия на френския козметичен бранд полагат необходимите основи за преодоляване на тази така неприятна трудност. Акнето е изключително често срещан проблем, който засяга около 80% от младежите и 40% от жените, а видимите признаци се изразяват в черни точки, пъпки и пустули, свръхпроизводство на себум и разширени пори, а решението според Vichy, се крие в двойната корекция.

Флуидът, крем за ежедневна грижа, съдържа салицилова киселина с естествен произход 2% - киселината има доказано действие в борбата срещу запушването на порите и пъпките; пробиотичен екстракт 1%, който повишава устойчивостта на кожната бариера и хиалуронова киселина 0.2% с цел да балансира евентуалното изсушаване от салициловата киселина и да подобри цялостната хидратация на кожата.



Най-важното, иновативно и отличаващо действие на крема от повечето продукти на пазара за проблемна кожа, е коригиращата грижа с двойно дейстиве.

1. Локално - намалява несъвършенствата: черни точки, пъпки и свръхпроизводство на себум;
2. Глобално - подобрява цялостното състояние на кожата на лицето.

Ултралеката немазна текстура се дължи на богатото съдържание на термална вода Vichy (60%), а при редовна употреба наблюдаваме изключителни резултати, изразяващи се в намаляване на несъвършенствата в забележителни проценти; подобряване качеството на кожата, в това число нивата на хидратация, подсилване бариерната функция на кожата и подобряване антиоксидантната защита, за да се радваме на нейния най-добър вид.

Normaderm Phytosolution гел пък е втората стъпка, от която бюти рутината ни отчайващо се нуждае. За мазната и склонна към акне кожа почистването в дълбочина е от съществено значение, за да се отстранят натрупалите се през деня замърсявания и себум, които водят до запушване на порите и последвалите пъпки и зачервявания. Всъщност при кожа с подобни проблеми интензивното почистване следва да се извършва два пъти на ден - веднъж сутрин преди нанасяне на почти магически работещия флуид, и веднъж вечер - за да свалим нечистотиите и натрупалия се стрес.

Начинанието в борбата за по-красива кожа няма как да е неуспешно - формулата премахва 91% от замърсяванията още след първото нанасяне, порите са мигновено по-свити, благодарение на богатата на минерали формула, а чувствителната кожа е защитена, благодарение на действащите ингредиенти от растителен произход, съдържащия се пробиотик и съответстващото на кожата физиологично pH 5.5.

More Face