Следва

Chippy Nonstop & Eastern Union = A party to remember

Животът след 45: Сара Джесика Паркър остави косите сиви

И това много й отива...

Celebrities преди 4 години

Папараците ни поднасят порция супер свежа Сара, 54, докато се разхожда на колело с мъжа си - 57-годишният Матю Бродерик в Ню Йорк.

Поела курс към естествената красота, грандамата на "Сексът и градът" изобщо не изглежда смутена от някои особености на напредването на годините.


VIEWSOFIA: ЖИВОТЪТ СЛЕД 45


По-рано с перфектно боядисана каса, обичайно на кичури, с цел да се поприкрият белите коси, сега виждаме Сара посивяла, и то много, поне в корена. Назад кичурите изглежда носят бегли следи от предходно изрусяване, не виждаме добре, защото косата е прибрана на конска опашка.


Сара Джесика Паркър: Какво се случва с това момиче?


Но, всъщност, това няма значение - естественият бюти-look на Сара кореспондира отлично на лекия сив суичър, под който съзираме ярко розово бельо, и на навитите дънки.

Разбира се, Сара Джесика изобщо нямаше да е Сара Джесика, ако в целия моден пейзаж се бе оказала приземена на ниски токове. Слава Богу, всичко е точно, на финия глезен на "Кари" е закопчана каишката на високи сандали от сива метализирана кожа.


Ще има ли "Сексът и градът 3" или няма да има?


Радваме се и на факта, че съпрузите изглеждат много щастливи. Двамата са на велосипеди под наем и положението е "Той каза ми със мен ела, аз правя чудеса!... а някой кара колело, а някой кара колело", точно както го изпяха PIF, само че по нюйоркски велоалеи, а не по родни.

И така, защо не след този сочен сладкиш от кадри, да не пуснем и ние по някой сребърен кичур и да подкараме колелото. WE just love IT!

More Celebrities