Следва

Chippy Nonstop & Eastern Union = A party to remember

Животът след 45: Сара Джесика Паркър остави косите сиви

И това много й отива...

Celebrities преди 4 години

Папараците ни поднасят порция супер свежа Сара, 54, докато се разхожда на колело с мъжа си - 57-годишният Матю Бродерик в Ню Йорк.

Поела курс към естествената красота, грандамата на "Сексът и градът" изобщо не изглежда смутена от някои особености на напредването на годините.


VIEWSOFIA: ЖИВОТЪТ СЛЕД 45


По-рано с перфектно боядисана каса, обичайно на кичури, с цел да се поприкрият белите коси, сега виждаме Сара посивяла, и то много, поне в корена. Назад кичурите изглежда носят бегли следи от предходно изрусяване, не виждаме добре, защото косата е прибрана на конска опашка.


Сара Джесика Паркър: Какво се случва с това момиче?


Но, всъщност, това няма значение - естественият бюти-look на Сара кореспондира отлично на лекия сив суичър, под който съзираме ярко розово бельо, и на навитите дънки.

Разбира се, Сара Джесика изобщо нямаше да е Сара Джесика, ако в целия моден пейзаж се бе оказала приземена на ниски токове. Слава Богу, всичко е точно, на финия глезен на "Кари" е закопчана каишката на високи сандали от сива метализирана кожа.


Ще има ли "Сексът и градът 3" или няма да има?


Радваме се и на факта, че съпрузите изглеждат много щастливи. Двамата са на велосипеди под наем и положението е "Той каза ми със мен ела, аз правя чудеса!... а някой кара колело, а някой кара колело", точно както го изпяха PIF, само че по нюйоркски велоалеи, а не по родни.

И така, защо не след този сочен сладкиш от кадри, да не пуснем и ние по някой сребърен кичур и да подкараме колелото. WE just love IT!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 17 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.