Следва

Филмът на Мариус Куркински - "Засукан свят" открива 33-тото издание на КИНОМАНИЯ

Chippy Nonstop & Eastern Union = A party to remember

Eastern Union е новосъздаден колектив от диджей, които организират серия от партита с идея за промотиране на алтернативна клубна музика в района на Балканския полуостров.

All About Life преди 4 години



Зад името стои екип от някои от най-активните организатори на събития и диджеи от България, Гърция, Турция, Румъния и Косово, като идеята е да се спомогне развиването на сцената с обединени усилия. Поради лесното пътуване между тези държави, целевата аудитория обхваща целия Балкански Полуостров.

Първото парти от поредицата се състоя в София на 13 юли във Фабрика 126, а този петък (20.09) ще се проведе второто парти от поредицата, отново на същата локация.  Този път програмата ще е още по-впечатляваща, като ще включва гост от Торонто, лайв изпълнение, Vogue пърформанс и хост, който да поддържа настроението. От българска страна за музиката ще погрижат:  Goro, Sillia, N3TOK, Keenanblokboy4life a.k.a Keny, KAMOXKAMI, HOUSE OF VAGRANCY/VOGUE PERFORMANCE.



Що се отнася до специалния гост на вечерта - Chippy Nonstop, тя е дръзка, неуспорима купонджийка със склонност да пътува по света и винаги да носи уникална енергия. Като DJ селектор тя разбива клубовете, но това е само малка част от всичко. Chippy е DJ, рапър, songwriter, продуцент, активист и организатор на събития. Тя е от индийски произход, но е по-скоро културен номад, родена в Дубай, израснала е в Замбия, има гражданство в Канада, живяла е в Лос Анджелис, Оукланд, Ню Йорк и в момента пребивава в Торонто след нейната доста публична депортация


Тук ви припомняме и "Силвана от сутрин до вечер" -  основна част от екипа, който стои зад Eastern Union.



Вмомента Chippy Nonstop работи върху нови начинания, свързани с музиката, включително проект, наречен "Intersesions" - звукова инициатива, курирана от и за жени и LGBTQ + общността. Можете да видите тук и нейния сет от Intersessions Boiler Room-a, който се случи наскоро.

 Дата: 20.09
Локация: Fabrica 126
Начало 22:30
Вход: Свободен! 

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.