Advertisement
 
Лейди Гага стартира HAUS козметиката си, вижте колко черни тоалета смени

Лейди Гага стартира HAUS козметиката си, вижте колко черни тоалета смени

Лейди Гага лансира официално собствената си козметична линия Haus Laboratories с доста голяма забавяне, но за сметка на това с отчетлива пищност.

500 специално подбрани гости пяха, танцуваха, тестваха и пазаруваха в понеделник вечер в Санта Моника, в специално наето за целта от Гага грамадно хале.

Припомняме, че след също така дълго забавяне, наборът от точно 6 разкрасителни продукта от гамата й все пак излезе в продажба през юли тази година. Сред тях има очни линии, моливи за устни, стикери, блестящи сенки в различни нюанси, налични на HausLabs.com и в Amazon, на цени от 16 до 49 долара.

Иначе въпросът: "ще пусне ли Gaga собствена козметика, или няма да пусне" витае по света и У НАС още от януари. Припомняме ТУК

Сега, със септемврийска дата, дойде и необходимото за доброто лансиране и имидж официално събитие. За него именно 33-годишната певица и актриса, главна звезда на шоуто и този път, избира три черни комбинации. Целият дрескод на партито е такъв, Lady Gaga логично диджейства.

На входа на халето, откъдето гостите влизат в залата и където е предвидено да се позицинират на черен килим, за да си направят селфи, са изписани мантрите на марката: "Your glam. Your expression. Your artistry. We want you to love yourself." В менюто - вегетариански хапки и избор от два коктейла с текила Casamigos.


Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортън


Видимо изключително спокойна и на място, в стриктно черно и с черен грим, Lady Gaga показва рокля с висок шлиц за старт на вечерта, дело на Yousef Al Jasmi, а после и други два тоалета в черно, за които историята мълчи изпод чии ръце са излезли.

Лейди Гага каза искрено пред колеги журналисти и инфлуенсъри: "Искам тази компания да успее! Но, много по-важно ми е да успеем заради това, в което вярваме, а това е любовта. Искам хората да се обичат. И да разберат колко хубави са всъщност", с което спечели стотици симпатии. И нашите, безпрекословно. Успех, Лейди!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.