Следва

What? Сапун за вежди!

Лейди Гага стартира HAUS козметиката си, вижте колко черни тоалета смени

Лейди Гага лансира официално собствената си козметична линия Haus Laboratories с доста голяма забавяне, но за сметка на това с отчетлива пищност.

Celebrity beauty преди 4 години

500 специално подбрани гости пяха, танцуваха, тестваха и пазаруваха в понеделник вечер в Санта Моника, в специално наето за целта от Гага грамадно хале.

Припомняме, че след също така дълго забавяне, наборът от точно 6 разкрасителни продукта от гамата й все пак излезе в продажба през юли тази година. Сред тях има очни линии, моливи за устни, стикери, блестящи сенки в различни нюанси, налични на HausLabs.com и в Amazon, на цени от 16 до 49 долара.

Иначе въпросът: "ще пусне ли Gaga собствена козметика, или няма да пусне" витае по света и У НАС още от януари. Припомняме ТУК

Сега, със септемврийска дата, дойде и необходимото за доброто лансиране и имидж официално събитие. За него именно 33-годишната певица и актриса, главна звезда на шоуто и този път, избира три черни комбинации. Целият дрескод на партито е такъв, Lady Gaga логично диджейства.

На входа на халето, откъдето гостите влизат в залата и където е предвидено да се позицинират на черен килим, за да си направят селфи, са изписани мантрите на марката: "Your glam. Your expression. Your artistry. We want you to love yourself." В менюто - вегетариански хапки и избор от два коктейла с текила Casamigos.


Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортън


Видимо изключително спокойна и на място, в стриктно черно и с черен грим, Lady Gaga показва рокля с висок шлиц за старт на вечерта, дело на Yousef Al Jasmi, а после и други два тоалета в черно, за които историята мълчи изпод чии ръце са излезли.

Лейди Гага каза искрено пред колеги журналисти и инфлуенсъри: "Искам тази компания да успее! Но, много по-важно ми е да успеем заради това, в което вярваме, а това е любовта. Искам хората да се обичат. И да разберат колко хубави са всъщност", с което спечели стотици симпатии. И нашите, безпрекословно. Успех, Лейди!

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи