Следва

Всичко за децата: Бившите съпрузи Джей Ло и Марк Антъни в Маями

Доналд Тръмп: "Не съм оранжев, от енергоспестяващите крушки е!"

По време на среща в Балтимор, президентът Тръмп настървено нападна разните природосъобразни инициативи като елиминирането на пластмасовите сламки и енергоспестяващите крушки.

Celebrities преди 4 години

На среща с членове на Републиканската партия в Балтимор Президентът на САЩ обърна специално внимание на лампите от нов тип и заяви, че те "са много по-скъпи от старите, неярки, но добре работещи лампички". По-интересното от срещата обобщаваме така:

01:45 Тръмп обвинява енергоспестяващите крушки за оранжевия си тен.

Да бъдем честни, Тръмп си беше оранжев много преди тези крушки да влязат в употреба (американското правителство започва инициатива за елиминирането на "старите" крушки - както си им казваме ние с Доналд- преди повече от десет години). А тиквенооранжавеещият тен на магната-политик се подвизава като противоестествен феномен със сигурност вече повече от декада.

"Хората ме питат какво се случва с осветлението", обръща се Тръмп към групата. "Казвам им: "Вижте сега как стоят нещата" - и поглеждам към осветлението - "крушките, които сме принудени да използваме, първо, и за мен най-важно, светлината просто не е добра! Изглеждам оранжев. Вие също!"

Публиката се смее, разбира се - забавно е, особено много частта, в която казва, че всички са оранжеви... не бяхме забелязали защото. Все пак никой не може да бъде толкова оранжев, колкото е американският Президент!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.