Спокойно! Сара Джесика Паркър вече не е сива

Спокойно! Сара Джесика Паркър вече не е сива

След като вчера я видяхме в пълния блясък на сивото, имаме предвид косите й, като кадрите бяха от изминалия уикенд, днес вече всички дишаме свободно, защото оттогава досега, Сара Джесика на два пъти показа, че онова е било грешка и Животът след 45 необезателно е в сиво.

И така, какво имаме на разположение:

54-годишната Сара Джесика Паркър умее, ама перфектно, да се отличава от тълпата, когато поиска. Може би маниер, заимстван от героинята й Кари Брадшоу в "Сексът и градът", а може би просто природен талант. И така, ето я в пълен наситено светлосин блясък, вчера, в Ню Йорк, бързаща за участие в тв-шоу.

Блясъкът излъчва основно, но не само, роклята от Michael Kors, в красив оттенък на небесния цвят и обсипана с кристали и метални капси. Към ансамбъла прилежат сребристи обувки от линията на самата актриса - SJP, която, припомняме,  стартира през 2014-та. Слънцезащитни очила и черна чантичка Fendi слагат една точка на външния вид на тази дневна красавица. Която ни се иска да се превърне в многоточие, дотолкова ни харесва, като в категорията харесва отнасяме и прясно боядисаната и надлежно подхранена коса на актрисата, след вчерашния шок.

Тук е моментът да обърнем внимание на факта, че Сара Джесика в момента работи над нов театрален проект, посветен на любовта и брака. Естествено, мъжът й, Матю Бродерик също участва. Премиерата се очаква скоро на Бродуей. Припомняме, че Матю и Сара Джесика са женени вече 22 години и възпитават три деца.

Пак вчера, и пак в Ню Йорк, стартира бизнес-конференция за индивидуални предприемачи #BlogHer19 Creators Summit, един от чиито гости е именно госпожа Паркър.

За мероприятието Сара Джесика избира отново светлосиньо, но много по-ефирно като нюанс, почти като мъгла. Дрехата - рокля със средна дължина, е украсена с пищни буфан ръкави и класически черни обувки на ток.

В анкетата долу ГЛАСУВАМЕ:

Анкета

Сара Джесика с коси като вчера или както по принцип?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.