Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Сеирът Калканджиева - Мегз

По принцип мислехме, че на т.нар. Софийска "модна седмица" не й липсва нищо друго, освен може би по-добра организация, малко стил, евентуално някакво ниво...

Celebrities преди 4 години

Където няма ниво обаче, има сеир. В главните роли - най-златната дизайнерска игла сред творящите маркови реплики моделиери и най-красивата сред шестите по красота жени в света. Досещате се, предполагаме.

На фона на всички грозни гледки от въпросната тематично "модна" седмица, една се очертава като НАЙ-ГРОЗНА. В Интернет пространството циркулира видеоклип, на който дизайнерка-риалити звезда-блогър-влогър-психоложка-бюти могъл, е напсувана, АМА, КАРУЦАРСКАТА, от друга бизнес дама-ексманекенка-също риалити звезда-бивш мениджър на агенция за модели.

Първата не остава длъжна, като нейната обида, незнайно защо, се посреща с овации от публиката. Ама така, де, щеше ли да е панаир без подстрекатели. Красота.

И тук се сещаме за Маргарет Тачър - "да бъдеш дама е същото, като да бъдеш силен - ако се налага да се самоизтъкваш като такава, значи въобще не си".

На двете госпожи ние ще кажем да се самоизтъкват, докато още могат, да не чакат на другите, най-добре...

More Celebrities