Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще имате възможността да възстановите загуби или овехтели лични контакти; ще се появят нови възможности за запознанства или ще създадете взаимоотношения с хора, които ще ви помогнат да решите проблемни ситуации. Съдбата някак се опитва да компенсира за нанесена ви загуба през последната година.

Любовната ви връзка търпи добро развитие тази седмица. Ще имате желание и възможност да говорите за бъдещи общи действия и начинания.

Моментът е подходящ за пътуване с близки. Професионалните ви дела с хора или институции от друг град (държава) също ще имат добро развитие.

Сега обаче тайните или задкулисните действия, които пряко ви засягат, съвсем лесно ще бъдат разкривани. Бъдете предпазливи и не влизайте във финансов конфликт с жени.

Жените на зодията ще бъдат много подозрителни към любезните думи и комплименти на човек, който не е част от собственото им семейство. Ще потърсят причина за подобно отношение, тъй като интуицията им подсказва, че този човек търси някаква полза от взаимоотношенията им. Избягвайте всякакви трикове, неискрени обяснения за неща, за които наистина трябва да бъдете честни и директни. Подобни действия могат да създадат нежелани усложнения в делата или връзките ви.

Господата ще бъдат нетърпеливи и докачливи, като това представлява проблем както в личните ви, така и в професионалните ви отношения. Ще влезете в конфликт с идеята, защото мислите, че защитавате каузата си, но реалността е съвсем, съвсем различна…

Хороскоп

Още от Astro