Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, в рамките на предстоящата седмица ще трябва да помогнете на роднини или приятели да решат проблеми или неприятности, които са ги поставили в затруднение.

Ще ви се наложи да се погрижите за връзката си, като най-вече игнорирате всякакви опити от страна на други хора да се месят в отношенията ви. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и трябва да направите всичко възможно да съхраните това, което е по-важно за вас.

Предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със срещи, събирания или представяне, свързани най-вече с работата или бизнеса ви.

Жените на зодията ще инвестират повече енергия във въпроси, свързани с дома и семейството, като затова ще има няколко конкретни причини или изведнъж ще възникне такава необходимост от спешен характер.

Мъжете ще трябва да се погрижат за собственото си здраве. Не пренебрегвайте чувствата си, избягвайте стресови ситуации или рискови действия. Отношенията с хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще изискват голямо търпение от ваша страна.

Хороскоп

Още от Astro