Следва

Необозримият свят на Кольо Карамфилов ще оживее в Артгалерията в НДК

Thanks For The Dance: албум с неиздавани песни на покойния Ленард Коен

Колекция от нечувани досега песни на Ленард Коен ще бъдат издадени под формата на албум Thanks for the Dance, описан от представители на покойния Коен като "неочаквана реколтa нови песни" и "естествено продължение на работата на Мастъра".

Music преди 4 години

През уикенда от американската звукозаписна компания Legacy Recordings съобщиха, че през ноември тази година предстои да излезе нов албум с творчество на Ленард Коен, озаглавен Thanks for the Dance и съдържащ 9 нечувани досега песни.

За Thanks for the Dance можем да благодарим на сина на Ленард - Адам Коен, който започва да работи по албума малко след смъртта на баща си (през 2016-та). Първият сингъл от музикалния проект - The Goal, може да бъде закупен на няколко музикални платформи; достъпен е също тук:

Целият албум ще бъде пуснат в продажба на 22-ри ноември.

More from View Sofia

От 9 януари по FOX - чудовищната история на "Д-р Смърт" с Джошуа Джаксън, Алек Болдуин и Крисчън Слейтър

Movies & TV преди 1 година

Вдъхновен от едноименния хитов подкаст на Wondery с над 50 милиона слушания, „Д-Р СМЪРТ" разказва шокиращата история на Кристофър Дънч (Джошуа Джаксън) - привидно интелигентен млад неврохирург с процъфтяваща кариера. Но, не всичко е такова, каквото изглежда

Евровизия се нуждае от нов химн, конкурсът е в ход, наградата - чудна

Music преди 4 години

Тази година се чества 70-тата годишнина от създаването на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU). Организацията обединява публичните телевизии и радиа в Европа и е главният организатор на най-голямата музикална надпревара в света - Евровизия.

More Music