Следва

Наслука!

Какво носи Редакцията: Плетения топ на Роузи Хънтингтън-Уайтли!

КАКВО НОСИ РЕДАКЦИЯТА

All fashion преди 4 години

Изключително хубавата Роузи Хънтингтън-Уайтли често е повод за вдъхновение, особено напоследък - от чисто стилистична гледна точка. Ревностно следим безпогрешните й аутфити, които моделката редовно споделя в Инстаграм и макар по-голямата част от находките й да идват с етикет Bottega Veneta, с интерес чакаме да надникнем в таговете, които слага.

Вярно, припадаме по всичко, което носи основно заради вида, не че бодито на Zara е чак толкова страхотно, ами по-скоро, защото тя е ТОЛКОВА красива. Именно така се запалихме и по плетения halterneck топ от Mango, който блондинката разходи преди дни в мрежите в комбинация със строга миди пола и ботуши Jimmy Choo. Както може да се предположи, въобще не изгубихме време и бързо отскочихме до най-близката локация на испанския гигант, за да се сдобием точно с този топ. Бонус tip от нас: плетеният топ е наличен още ТУК. Побързайте!

С надеждата, че ще изглеждаме поне наполовина толкова добре, съчетаваме дизайна, който между другото е и на намаление, с широки бели кюлоти от тежко падащ креп и дължина малко след средата на прасеца, оувърсайзд деним яке и чифт кафяви кожени чехли на невисоко и много удобно за ходене токче, освен ако, разбира се, не тичаме по павета.

Така изглежда днешният урок по influence-ване с главна роля в лицето на Роузи-Хънтингтън Уайтли, който запечатваме в красиви кадри с помощта на 48-мегапикселовият поглед към реалността на Huawei P30 Pro!

More All fashion