Следва

Искам като мама! Ирина и Леа Шейк-Купър усмихват улиците на Ню Йорк

Уличният стил на звездите: Карли Клос и/или Даша Жукова

Едната висока и слаба, другата - по-нисичка и пак много фина, съответно в бежово от глава до пети, и в черно - пак така, изцяло, бяха щракнати от папараците на уличка в Рим.

Celebrities преди 4 години

През изминалия уикенд 31-годишната дизайнерка Миша Нону и 33-годишният нефтен магнат Майкъл Хес вдигнаха сватба в Рим, естествено, уважена от стотици поканени гости. Сред тях и много много звезди.

Сватба, Рим, Италия, тържественост, богатство... естествено, че по-хубаво не може и да бъде.

Съответно в общия тон на радост и удоволствие се потапят и двете отдавнашни приятелки - 38-годишната Дария Жукова и Карли Клос, 27, сладко-симпатичен микс от харизма и известност, плюс присъщите им дискретна елегантност и доза неуловима, но твърда увереност, по паветата на Вечния град.

Двете мацки не са изоставили и за миг спътниците си - Карли е на тържеството със съпруга си Джошуа Къшнер, а Даша е заедно със Ставрос Ниархос. И следва най-хубавото - момичешки споделености в градско темпо, леко, лятно и лежерно - за Жукова, облечено в черна мини-рокля и слинг-бек балеринки в същия цвят. А за топ-модела Карли - в топло бежово под формата на атлазени скъсени панталони, блейзер и обувки на мъничък ток.

Припомняме, че сред гостите на сватбата Нону и Хес бяха и Меган Маркъл и принц Хари, Иванка Тръмп с мъжа си Джаред Къшнър, Кейти Пери, Орландо Блум, Пол Макартни и много други.

В анкетата долу>>> предлагаме за обсъждане (и впоследствие гласуване) визиите на двете дами:

Анкета

Ах, този беж! на Карли или All-Black-Everything на Даша?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.