Следва

Какво знаем за Грета Тунберг, 16-годишното момиче, което кара "големите" да се засрамят

Искам като мама! Ирина и Леа Шейк-Купър усмихват улиците на Ню Йорк

...след поредица от мамини ангажименти в Лондон и Милано

Celebrities преди 4 години

В качеството си на топ модел атрактивната рускиня не може да бъде пропусната от протичащия с бясна скорост моден месец - Ню Йорк, Лондон, Милано и накрая отново у дома при сладката 2-годишна Леа!

Облечена в тишърт-риза на Star Wars и грубовати кубинки - точно както е модерно и знаем ОТТУК - 33-годишната Ирина с усмивка наблюдава веселието на дъщеричката си, пременена като балерина.

В друг ден и друга част на града пък, екип от папараци улавя майка и щерка така:

Част от модните ангажименти на модела през последните няколко седмици бяха дефилетата на Burberry, Versace, Etro, Moschino и Bottega Veneta.

А докато Ирина смайваше модната публика, за Леа се грижеше не по-малко известният й татко Брадли Купър. Припомняме, че двойката се раздели с гръм и трясък през юни.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.