Следва

"Смъртта е тайнство. Страх... Но край – едва ли." Цитираме покойния Любомир Левчев

WIN IT! Талантливият Mr. Normaderm

...може да е твой в комплект от флуид за ежедневна грижа и гел - Vichy Normaderm Phytosolution, с формула, специално разработена за склонна към акне кожа.  

All About Life преди 4 години




Двата продукта - флуид за намаляване на несъвършенствата и гел за отстраняване на замърсяванията, променят бюти рутината ни към по-добро, в търсенето на идеалната сияйна и чиста кожа, която често, по една или друга причина, се оказва трудно достижение.


Повече за Vichy Normaderm Phytosolution ви разказахме ТУК.


Как комплект от тези зелени бюти оръжия може да стане ваш, проследяваме с правилата за участие в GIVEAWAY на Инстаграм профила ни ТУК, по-долу:

Освен сърце за снимката с публикацията и натискане на бутона Follow в профила ни в Instagram - @viewsofia, търсим и най-искрените интерпретации по темата: "Талантът, на който се възхищавате". Може да споделите свой личен, такъв на приятел, познат или непознат, дори измислен герой - всякакви хрумки са допустими.

Кадрите са подбрани специално, за да може да споделите с приятелите си и на стори, като отбележите @viewsofia. Надпреварата стартира вед-на-га и продължава точно пет дни - до понеделник (07.10) в пет!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.