Не знаете защо продуктите на Anastasia Beverly Hills са толкова култови? Нека ви разкажем...

Не знаете защо продуктите на Anastasia Beverly Hills са толкова култови? Нека ви разкажем...

С веждите шега не бива! Нито пък с контура или сенките.

Новатор, революционер, налудничав идеалист - Анастасия Соаре (за която ви разказахме ТУК) е всичко това, но и много повече. Обзета от идеята да докаже на бившия си шеф, а и на целия свят, че веждите притежават способността да променят цялостното изражение на лицето, румънката осъществява бюти революция от модерен тип - въпреки че през 94-та всички възможни разкрасителни средства са уж вече открити, Анастасия впряга силите и идеите си в действие и осигурява нов поглед и бъдеще за веждите ни, които тогава масово или отсъстват, или са приведени във формата на едва забележим конец. Съгласете се, че така само на Кейт Мос й отива...

В основата на мултимилиардната й компания стои здраво залостена математическа формула, използвана от Леонардо да Винчи - Златното сечение - която, след дълги експерименти, Соаре успява да патентова. Философията на Anastasia Beverly Hills е следната: "Веждите трябва да започват от средата на ноздрите. Най-високата точка на арката трябва да се свързва в права линия с върха на нослето, минавайки точно през ириса на окото. Всяка трябва да завършва в правата, свързваща крайчето на носа с външния край на окото. А само потъмнявайки едни и осветявайки други части от лицето си, можем да създадем съвършен 3D образ - като нарусван; можем да скрием чертите, които не харесваме, и да подчертаем тези, които обожаваме."

Не е толкова сложно, колкото звучи - никак даже. За постигането на тази перфектна грим-визия обаче са най-важни не математическите ви умения, а железен набор от продукти. Благодарение на Sephora, всичко най-необходимо е вече на една ръка разстояние - продуктите на ABH са настанени по рафтовете на любимия ни козметичен спот и очакват да влязат в употреба.

За улеснение на бюти експериментите ви, тук излагаме някои бележки от личните ни бюти дневници по четири от основните и любими наши продукта от богатия каталог на Anastasia Beverly Hills:


Brow Powder Duo Pomade

За веждите:
Първо и основно, за постигане на перфектните вежди с грим, винаги използваме два продукта, никога един-единствен. При попълване и очертаване на веждите трябва да разполагаме с два основни цвята - по-тъмен и съответно по-светъл.

Неслучайно Brow Pomade Duo идва с тон и подтон, затова и я предпочитаме.

Дали ще използвате помада, или молив за оформянето на веждите си, зависи изцяло от това при кой от двата начина на нанасяне изпитвате по-голямо удобство. Да не забравяме да отбележим, че моделът с два края - четка и молив, е личен патент на госпожа Соаре.


Perfect Brow Pencil 

За контура:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.