Следва

Абракадабра, Джей Ло използва ТОЗИ бронзър

Не знаете защо продуктите на Anastasia Beverly Hills са толкова култови? Нека ви разкажем...

С веждите шега не бива! Нито пък с контура или сенките.

Beauty News преди 4 години

Новатор, революционер, налудничав идеалист - Анастасия Соаре (за която ви разказахме ТУК) е всичко това, но и много повече. Обзета от идеята да докаже на бившия си шеф, а и на целия свят, че веждите притежават способността да променят цялостното изражение на лицето, румънката осъществява бюти революция от модерен тип - въпреки че през 94-та всички възможни разкрасителни средства са уж вече открити, Анастасия впряга силите и идеите си в действие и осигурява нов поглед и бъдеще за веждите ни, които тогава масово или отсъстват, или са приведени във формата на едва забележим конец. Съгласете се, че така само на Кейт Мос й отива...

В основата на мултимилиардната й компания стои здраво залостена математическа формула, използвана от Леонардо да Винчи - Златното сечение - която, след дълги експерименти, Соаре успява да патентова. Философията на Anastasia Beverly Hills е следната: "Веждите трябва да започват от средата на ноздрите. Най-високата точка на арката трябва да се свързва в права линия с върха на нослето, минавайки точно през ириса на окото. Всяка трябва да завършва в правата, свързваща крайчето на носа с външния край на окото. А само потъмнявайки едни и осветявайки други части от лицето си, можем да създадем съвършен 3D образ - като нарусван; можем да скрием чертите, които не харесваме, и да подчертаем тези, които обожаваме."

Не е толкова сложно, колкото звучи - никак даже. За постигането на тази перфектна грим-визия обаче са най-важни не математическите ви умения, а железен набор от продукти. Благодарение на Sephora, всичко най-необходимо е вече на една ръка разстояние - продуктите на ABH са настанени по рафтовете на любимия ни козметичен спот и очакват да влязат в употреба.

За улеснение на бюти експериментите ви, тук излагаме някои бележки от личните ни бюти дневници по четири от основните и любими наши продукта от богатия каталог на Anastasia Beverly Hills:


Brow Powder Duo Pomade

За веждите:
Първо и основно, за постигане на перфектните вежди с грим, винаги използваме два продукта, никога един-единствен. При попълване и очертаване на веждите трябва да разполагаме с два основни цвята - по-тъмен и съответно по-светъл.

Неслучайно Brow Pomade Duo идва с тон и подтон, затова и я предпочитаме.

Дали ще използвате помада, или молив за оформянето на веждите си, зависи изцяло от това при кой от двата начина на нанасяне изпитвате по-голямо удобство. Да не забравяме да отбележим, че моделът с два края - четка и молив, е личен патент на госпожа Соаре.


Perfect Brow Pencil 

За контура:
Следваща основна точка от философията на Анастасия е скулптурирането на лицето. Това, както знаете, е лесно постижимо с добър коректор, пудра и бронзант. Портфолиото на ABH разполага и с трите продукта, но като особен любимец в Редакцията се подвизава бронзиращата пудра. Всеки, който е ползвал подобен продукт, знае колко тънка е границата между "прекалено оранжев" и "въобще не се вижда". Тук, приятели, получаваме златнана среда, при това, побрана в супер шик опаковка.


Powder Bronzer

За очите:
Без значение дали изпозлвате сенки за очи ежедневно, или само при специални случаи, като например да омаяте любимия, добрата палитра - има се предвид с добър набор от цветове и също толкова добра плътност и покривност, е абсолютно задължителна. Модерният Ренесанс на ABH е именно това - побира основните тонове, но и добавя някои за контраст, когато ни се заиграва повече с цветовете. Идва в компактен размер и с удобно огледало. Освен това палитрата е толкова красива, че дори да не се гримирате всеки ден, моментално ще ви се прииска!


Modern Renaissance

Et Voilà! Разполагате с всички необходими знания, че да се преброите като отлично завършили мастър клас по грим-умения. Завършваме открития си урок-въведение с цитат на самата Анастасия: "Упражнявайте се, забавлявайте се, гримирайте се както ви се харесва и не вземайте нищо прекалено насериозно. Винаги може да изчистите всичко в края на деня!"

More Beauty News