Следва

Sofia Street Style: Анди, you've got the THRILL

Dressing is a way of life... каза Ив Сен Лоран. Тогава. И сега

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

Антъни Вакарело, наследник на големия Маестро начело на Модната къща, възприема и развива темата, че "обличането е начин на живот" и показва една колекция за Пролетта и Лятото на 2020-та, която носят жените с открит, самоуверен, скъп и естетически съвършен начин на живот.

Т.е. през идната година, според компаса от парижкото ревю, което зарадва модния свят снощи в Париж, в рамките на Седмицата на модата, ни се падат ултра къси шорти, много отворени, почти до пъпа, ризи, разнообразно, макар и дискретно ламе, секси ботуши на много високо, силно пристегнати тънки талии, прозрачни платове, злато.

Saint Laurent предпочита и този път плът, показана елегантно, игра на дължини, супер чисти силуети, в които няма една излишна извивка, и още кожа, джинс и скъп плат.

Блестящите рокли и костюмите със златни бродерии, както и елеците, са явна препратка към прочутата "руска" колекция на самия основател Сен Лоран.

Отличителните бюстиета със сърцевиден отвор на гърдите, блестящите гащеризони и минита, както и толкова-много-Лоран-смокингите, в един от които Наоми Кембъл закри шоуто, са вещите, които, ако не си пожелаеш, значи нещо ти има.

По себе си съдим. Защото така възприемаме елегантността!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.