Следва

На село съм!

Start Shopping NOW: Рапсодия на цветовете

START SHOPPING NOW

Shopping преди 4 години

Есен/Зима 2019-та наистина се очертава като един от най-цветните зимни сезони, които сме имали за изминалите няколко години. За разлика от стандартните мрачни и студени палитри, които по подразбиране наблюдаваме и на котешката пътечка, и на улицата, новият сезон очарова с палитра, съперничеща единствено на лятната такава, която буквално допреди дни определяше гардеробите ни.

И ние, признаваме, изцяло сме попаднали под влиянието на богатите палитри, затова за втора поредна седмица подчиняваме големия шопинг маратон именно на тях. Миналата седмица погледите ни се отправиха към бледожълтото с цвят на масло, което продължава да краде погледите ни и до днес, припомняме страхотните ни находки ТУК, а сега освобождаваме място в гардеробите си за новата порция цвят, стриктно съгласувана с Големите Тенденции за сезона.

Те, тенденциите, настояват новонастанената палитра да се движи в границите на циклама, лилаво, ръжда и тревисто зелено, а съдейки по изобилието, което предлагат за окото, съвсем нямаме против. В галерията горе>>> побираме цели 20 страхотни дизайна, измежду които да изберем своя в поне един от изброените актуални тонове. Докато разглеждаме изкусните миди сатенени рокли с приятно ретро привкус, слип полите и уютните плетива, към които съвсем скоро ще протегнем ръка, не забравяме особено важния детайл за всеки добър шопинг. За да е приятен и послевкусът от красивите покупки, а не само моментното преживяване, следва да обърнем внимание на грижата за тъканите. Perwoll в новата лимитирана серия Renew Advanced Effect и специална Fibrex-Tech технология върши точно онова, от което любимите ни дизайни най се нуждаят. Формулата работи в две основни посоки, за да се радваме на покупките ни задълго във времето - влакната биват подсилени, а яркостта на цветовете бива увеличена още след няколко пранета.

#RethinkFashion

More Shopping