Следва

WIN IT! Със сенките шега не бива...

На официален прием като на официален прием, нали така?

Стайлинг на върха: Мелания или Десислава?

Celebrities преди 4 години

Предизвикателствата пред сигурността в Югоизточна Европа, модернизацията на Въоръжените сили, увеличаването на американските инвестиции в България и отпадането на визите са били акцентите на разговора между държавния глава Румен Радев и неговия американски колега Доналд Тръмп по време на официалния прием за ръководителите на делегации в рамките на 74-ата сесия на Общото събрание на ООН, домакин на който бе президентът на САЩ, предава БГНЕС.

Ние като по традиция обаче се обръщаме към предизвикателствата в стайлинга, присъщ на източноевропейския регион, особено изострени, когато стиловият похват се противопоставя на американския си далечен братовчед.


Доналд Тръмп: "Не съм оранжев, от енергоспестяващите крушки е!"


При нашата представителна двойка се наблюдава настроение, клонящо към минорното - сравняваме с холивудските усмивки на американското Първо семейство. Трудно е да коментираме безпристрастно аутфита на нашата Първа дама, затова ще продължим да използваме принципа на сравнението, но коментирайки само визията на Мелания.

Стилът на госпожа Тръмп от последните няколко години граничи с абсолютното съвършенство и с всяка изминала поява ни демонстрира, че продължава да катери върха на Перфектното. Идеално подредена коса в страхотен цвят, изчистена елегантна total-black визия, но не мрачна - класическа. Опушен грим, подчертаващ зелените й очи; равен тен - небиещ на очи. Десислава Радева, not so much. Адмирации към иновативния подход обаче - вероятно за първи път виждаме Първа дама на среща от подобна висота с ясно открояващо се червено конче на ръката. И ние си ги носим иначе.

Все пак нека гласуваме в анкетата долу>>> Мелания Тръмп или Десислава Радева?

Анкета

Стайлинг на върха: Мелания или Десислава?

More Celebrities