Следва

R.I.P. Жак Ширак

WIN IT! Със сенките шега не бива...

Модерен Ренесанс за всяко око!

All About Life преди 4 години

Да, говорихме си за революционните грим-методи на Анастасия Соаре (ТУК) и да, говорихме си за любимите ни продукти на Anastasia Beverly Hills, които Sephora България предлага (ТУК), но какво ще кажете - не е ли време вече да ги използваме?

Ами, време е, и още кака! To-die-for палитрата, притежаваща силата да накара и най-големия противник на грима да започне да експериментира с цветове и форми, описана ТУК, става обект на Giveaway "наддаване" в Инстаграм профила ни - @viewsofia.

Затрудняваме един вид правилата, защото търсим реална отдаденост към предмета. За да спечелите палитрата, трябва да: следвате View Sofia и Sephora Bulgaria в Инстаграм, да сте харесали поста с публикацията и да коментирате с името на приятелка и името на един от цветовете в палитрата. Даваме #Старт веднага и слагаме точка следващия петък (4.10.) Go, go, go!

Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber, Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar - имената на всеки един от цветовете в палитрата.

More All About Life