Следва

Урок по nonchalance от Chloé

Lanvin окарикатурява света

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

От всичко взимаме саката и чантичките...

Независимо че новият дизайнер на Lanvin Бруно Сиалели до назначението си във френската модна къща четири години работи за мъжката линия на Loewe, дамската колекция за Ланвен под неговото ръководство изглежда повече от задоволително.

Богата на деконструирани тренчове и много привлекателни сака с обемни яки, топове като лигавници и раирани якета и ризи, колекцията инжектира с нов милениалски шик корена на модната къща от Париж.

Което, освен тренди, е и силно оправдано в посока финансови постъпления и продажби. Защото традицията е за това да се надгражда и осъвременява, а не да бие на минало. Този тип опасност тук е изцяло избегната.

За посоката на забележимо осъвременяване, може би не съвсем гладко поета още от Бруно, но със сигурност подчертана и смела в началото на пътя му за Lanvin, допринасят и силно застъпените комиксови принтове, както и анимираните препратки към камасутра - обърнете внимание на споменатите лигавници.

От аксесоарите намираме за интересни ризницата с огледала, шалчета с комиксови герои и чантите, силно напомнящи кутии за обяд в офиса, само че с дръжки.

Обувките също представляват интерес, ще ги разгледаме отделно и с повече внимание.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.