Следва

Уличният стил на звездите: Ева Лонгория и малкият й кавалер в Париж

Появата на Гуинет Полтроу на сцената на Еmmy наградите стана MEME

Тази година актрисата имаше честта да обяви победителката в категория Най-добра женска роля в драматичен сериал.

Celebrities преди 4 години

Като това се случи в нощта на неделя срещу понеделник в Лос Анджелис



На церемонията по връчването на наградите Еми за тв-достижения, се появи и свръхелегантната Гуинет Полтроу, със задача да обяви победителката в номинацията "Най-добра женска роля в драматичен сериал". За мероприятието актрисата избра винтидж тоалет от Valentino, датиран от 60-те години на миналия век. Очаквано, със старовремското бижу е трудно да се ходи, то не е направено за припкане, но пък ефектът се оказа граничен с дефекта, защото масовата част от публиката в залата не запомни дрехата, а затормозените гейша стъпчици на госпожа Полтроу, приплъзваща се с мъка към микрофона, вместо красивия Валентино тоалет.


Emmys 2019: Никол Шерцингер, Наоми Уотс, Манди Мур и компания - мода като по учебник!


В социалните мрежи сравниха това промъкване с нещо почти обидно битово, като да се преместиш от кревата до хладилника, нарекоха го сюрреалистично, а неколцина дори дадоха новаторската идея да се въведе хелоуински тоалет, наречен "Гуинет, която се промъква на сцената на Еми".



"Поздравявам всички, които получиха награди за актьорските си достижения, но най-доброто появяване вчера беше това на Гуинет", пише например @prasejeebus.




 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.