Следва

Sofia Street Style: Ин-ян петък с Моника & Анастас

360-градусовият сексапил на Mugler

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

Разчита се, разпознава се, ясен е, той е, Мюглер.

Навремето Тиери Мюглер, 70, постави толкова силно отличими темели в авторската си дизайнерска работа за едноименна модна къща, че изглежда и днес не й е трудно да си личи от сто километра, и оттук - да се чувства добре в многообразното модно море.

В Париж бе показана чисто новата колекция на бранда Mugler, като припомняме, че в момента той се оглавява от извънредно приятния Кейси Кедуолъдър в качеството му на креативен директор.


Кейси Кедуолъдър

Съвсем очевидно е, че новият дизайнер работи с архивите: гледайки ярките копринени ризи, деконструираните сака, тренчове и рокли, мигновено разпознаваме мюглеровската формула — широки рамене, тънка талия, преувеличен обем в бедрата.

В линията аксесоари и обувки влизат дълги до пояса обици-синджири, също дълги ръкавици, сандали с много остри носове, обути удобно и на мъжки крака.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.