Следва

The Chemical Brothers празнуват 30 години на сцената с грандиозен спектакъл в София

Какво-що да не изпускаме този уикенд

Или по-интересното от културния афиш за 27-29.09.2019...

All About Life преди 4 години

Dolce far Niente-вайте си, по колкото и когато поискате, но при положение, че ни очаква социално натоварен уикенд като идния, е направо грехота да пропилеете последните дни на септември, а и вероятно последните топли за годината, правейки "нищо", като може да правите/посетите/чуете, например ТОВА:

Капана фест (27-29.09)
Няма нужда от подробности – е, да, не е в София, но какво са 145км? Тази есен Малката главна за пореден път ще приюти ред на брой талантливи български артисти, които да ни омаят с ръчно изработени красоти и вкусотии, а музикалната програма гарантирано ще допринася за цялостното настроение на феста.


SOFIA, SOFIA, мой малък Лондон, ай, обичам те!


Beer Fest в Маймунарника (27-29.09)
Бирен уикенд – какво по-хубаво от това? За любителите на пивото е направо задължително да отскочат до Борисовата този уикенд и да разнообразят традиционните си напитки с безупречна селекция от чешки, немски и крафт бири, идваща с подкрепление от апетитна храна и готин музикален фон.

Bulgaria Tattoo Expo V (28-29.09)
Ето и нещо за феновете на алтернативните изкуства – събота и неделя, посветени на татусите! НДК става мастилено царство – пространството се изпълва с палитра от необикновени персонажи и майсторски изпълнения. Фенове, любители или прохождащи в tattoo-изкуството - всички са добре дошли!  

Sofia Vinyl Fest (28.09)
Името на събитието само по себе си подсказва за какво иде реч – пазар за грамофонни плочи. Организаторите обещават богат асортимент от винили както за любители, така и за колекционери, а селекцията ще бъде разположена на терасата пред галерия Сердика, при обновената част на Женския пазар. Освен плочи, ще има и изложение на грамофонна техника.

Cosmos Yard Sale (28.09)
Да пазаруваме! - музика за ушите... Тази събота от Cosmos Coworking Camp организират мини базар. С какво да се поглезим, избираме между българските NOKS, SQUARE и FINGAH, с летните си колекции On Sale, а момичетата от FREA предоставят богат избор от есенни винтидж находки. Разбира се, ще има хапване, пийване и свежа музика.

HMSU Present: Drum and Jazz 2019 (28.09)
Събитието, превърнало се в неизменна част от българската електронна сцена, и този път се грижи музикалната програма да е богата и цветна, умело съчетавайки различни стилове като дръм енд бейс, джаз и фолклорна орнаментика. Пригответе си танцувалните обувки, мястото на "срещата" е City Stage!

Mila Robert Live (28.09)
Предпочитащите да прекарват съботните си вечери по-спокойно, моментално получават покана за Swingin’ Hall, където атрактивната Мила Роберт ще се подвизава на сцената така, както само тя може. Шоуто ще бъде разделено на две части - за първата половина Мила е подготвила акустичен сет, а за втората, рамо до рамо с нея застава Jazzdork (Явор Карагитлиев). Чаровната Мила е подготвила да изпълни и много нови песни, които "скоро няма да видят бял свят, а и други, които всеки момент ще се родят".

Dog Fest (29.09)
Ако в неделя в енергийния запас все пак има някакви останали сили, посветете ги домашния си любимец, зажаднял за дълга разходка и забавни игри. В кучешкия парк (зад Park Center) ще има по много от изброените, но и още състезания и демонстрации. Как по-добре бихме могли да завършим уикенда...

More from View Sofia

Прясно разговорихме за вас: Александра, едно момиче с брекети и Греъм Грийн под мишница

Interviews преди 4 години

Когато почти-зъболекарите изглеждат така сладко и имат тази енергия, бъдещето на "фасадите ни" изглежда повече от добро. Край на зловещите едроръки непукисти, които с едно движение вадят мъдрец, с две - пилят кариеса до самото му дъно.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.