Следва

Третата блондинка за събличане

old

null

преди 14 години

Когато чуеш определението Old school в главата ти блесват следните асоциации - тънки вратовръзки, карирани ризки, къси панталонки, дълги панталонки, но теснички, чорапки, елеци, къси полички, папийонки, панделки, червено червило...

Все неща, които почти отсъстваха в клуб Ялта на тяхното „38 Old school парти”, но затова не са виновни организаторите, ами техните посетители. Които от своя страна, визирам повечето, приличаха на персонал от ресторант „Балкантурист” през 82-ра.

Какво имам предвид - повечето хора, които бяха там свързват Олд скула не с грънча или добрия стар бритиш, ами с бели ризки и сватбарски вратовръзки - това при младежите. При девойките се наблюдаваше градивност и бяха фраснали по едни Еранти върху бялото колосано ризе. Някой от дамите имаха и прическта добре позната нам от поп-фолк средите - коса ала кофа за боклук, сиреч много топирана в корените и във форма на правилен многоъгълник. За съжаление това преобладаваше! Но за голяма радост на жадните за мода, красота и стил очи имаше и хора, които се бяха много добре постарали, затова ги поздравяваме за избора който бяха направили. Разбира се и ние направихме този избор за вас, за да покажем нещо стойностно, няма да обяснявам как и с какво бяха облечени... оставяме коментарите на вас.

More from View Sofia

More