Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Уличният стил на звездите: Пенелопе Крус в бяло и деним на феста в Сан Себастиан

Толкова е хубава тази Пенелопе Крус, така грее, така се усмихва, че ни идва да прелетим до Баскийския залив, ей сега, в този миг, и да я прегърнем.

Celebrities преди 4 години

И знаем, че Хавиер Бардем, този изконен мъжкар и мокър сън, няма да се сърди, защото подбудите ни са чисти, момичешки, възхитени.

Пенелопе, 45, е в Испания по повод Кинофестивала в Сан Себастиан. Поводът е празничен, не просто професионално регулярен - на актрисата ще бъде връчен почетния приз на форума - Donostia Award, с който от 1986 година насам се награждават актьори и режисьори с особени заслуги в кинематографията.

Пред феновете госпожа Бардем се появява в съвършена комбинация от шик и простота. Сините клош джинс и белият топ са с етикет Chanel. Много подобен ансамбъл, припомняме, актрисата избра да облече и на кинофеста във Венеция, когато към джинсите Пенелопе добави червен жакет от френския бранд, чийто посланик е от миналата година.

Имаме колан с логото, а на ушите - обици с различна дължина и форма. Прибрана небрежно коса и нюд нокти са логичното стилово продължение на цялостно търсеното внушение, за което адмирираме силно.

Звездата коментира така решението на ръководството на фестивала да я награди с почетната награда:

"Сан Себастиан е не само световноизвестен фестивал, но и най-важният в Испания. Това е много особено място за мен, защото имам удоволствието да го посещавам от най-ранно детство и да съм преживяла тук невероятно трогателни моменти. Огромно благодаря от цялото си сърце!" - казва Пенелопе.

Крус, тотална испанка, и по кръв, и по поведение, и по излъчване, е една от най-големите актриси на времето ни, като кариерата й, припомняме, стартира в родината, с роля във филма на режисьора Бигас Луна "Шунка, шунка" /Jamón, jamón/ през 1992 година. Момичето се увлича от киното от много ранна възраст, след като гледа филма на Педро Алмодовар "Ела, завържи ме!". По-късно става муза и основна актриса във всички проекти на Алмодовар, а преди няколко дни поздрави испанския Маестро за рождения му ден, като пусна в Instagram профила си трогателна обща снимка, щракната от Ани Лейбовиц.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.