Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

Венера във Везни образува аспект на квадрат с Плутон в Козирог (1 октомври - 9 октомври), което, преведено от „астро“ език, ще рече, че каквото и тежко, неприятно и трудно да се случва в рамките на този период, трябва да бъдем сигурни, че Любовта, Обичта и Разбирателството ще възтържествуват.

Марс навлиза във Везни на 4-ти октомври, където ще остане до 19-тия ден на ноември. Този съвпад идва, за да подложи на тест хармонията в отношенията и да разпали вътрешни спорове и битки. Макар че не звучи особено благоприятно, сами знаете, че в спора се ражда истината – не се възпирайте от това да изразявате мнението си или да влизате в спор – било то с околните, или със самите себе си. Потърсете обаче признаците на проблеми във взаимоотношенията си, опитайте се да предвидите неприятностите преди да са се случили - това са начините да извадите поука за себе си, а и да „оцелеете“ аспекта, управлявайки го.

Първата четвърт на Луната е в Козирог (5-ти октомври) – подчертава дебело необходимостта от полагането на сериозен труд и навременни усилия.

Хороскоп

Още от Astro