Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, ще получите новини, които касаят живота на дете или млад човек от близкия ви приятелски кръг. Събитие в живота на този човек може да окаже дълбоко влияние върху личния ви живот, начин на мислене и битие.

Идва време за сериозна промяна в личния ви живот – гответе се, връщане назад няма. Подобна промяна може да бележи преместване, започване на нова работа, закупуване на нов дом (или друг имот), старт на нова романтична връзка.

Появата и развитието на неочаквани събития ще ви накарат да прекратите някои от професионалните си или приятелски отношения. Невинаги това се дефинира като нещо лошо – ако такава ситуация се появи, претеглете добре позитивните и негативните страни преди да се измъчвате напразно.

Не е изключено да се сблъскате с финансови проблеми, които обаче са само временни.

Конкретни събития, пред които предстои да се изправите, ще бъдат изпитание за вашия дух и воля. Това не трябва да притеснява, защото всяка дилема или проблем ще бъде решена.
Важно е да се научите да тълкувате знаците, които съдбата ви дава.

Жените на зодията са склонни да преживяват стара любов или по различни причини да се връщат към събития от своето минало.

Господата ще имат различни ангажименти, свързани с жените в семейството си, в някои случаи ще се наложи да пътуват по семейни причини или пък да вземат участие в решаването на роднински казус.

Хороскоп

Още от Astro