Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, ще трябва да проведете сериозен разговор с романтичния си партньор или съпруг относно бъдещи планове, които са от голяма важност и за двете страни. Вероятно ще се ръководите от желанието да промените отношенията си, начина си на живот, местожителството си и други.

Тази седмица ще трябва да помислите по-сериозно за собственото си здраве или за това на любимия човек. Могат да се наложат процедури, свързани с лечение, стоматологично лечение, физически или хирургични промени в тялото и други.

Нерешен проблем от миналото ще създаде отново напрежение или някакъв друг вид дискомфорт. Вероятността нещата да се оправят, да се реши евентуалния проблем, тази седмица не е голяма.

Жените на зодията не трябва да се паникьосват, ако трябва да направят неочаквани промени по плановете за пътуванията си. В крайна сметка всичко се подрежда и дори ще надскочи очакванията ви.

За господата име вероятност да останат разочаровани от неяснотата в отношенията си или жаждата за власт на жена, която е от част от роднинския или колегиалния им кръг. Имали сте по-добро мнение за този човек, така че е трудно да приемете разочарованието си. Вероятно ще търсите някакво смислено обяснение за подобно поведение, но не се залъгвайте в опита си да го оправдаете.

Хороскоп

Още от Astro