Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, действията или решенията на ваш роднина или приятел през седмицата ще бъдат озадачаващи. Опитайте се да получите повече информация, преди да реагирате остро. Това би било най-мъдрото и разумно решение, което може да вземете, вместо да правите грешка с прибързана реакция.

Възможно е да възникне ситуация, която ще наложи промяна в плановете ви за предстоящите седем дни.

Собствената ви липса на толерантност към безумните и безполезни действия на хората около вас може да ви провокира да вземете решение за прекратяване на връзка или отказ от обещание, проект.

Някои от събитията през идната седмица може да се окажат неочаквани като развитие за вас, което на свой ред да промени много в живота ви.

Периодът ще бъде полезен за пътуване по работа. Предстои да разширите кръга си от приятели или последователи в някаква кауза осезаемо.

Жените на зодията ще разработват планове, свързани с дома или всякакви материални (битови) предимства. Бизнесът или финансовите ви дела ще търпят добро развитие.

Господата ще се чувстват емоционално натоварени с различни неприятности в брака или връзката си. Отношенията ви с партньор, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще усетите по-усложнени и трудни за справяне.

Хороскоп

Още от Astro