Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, периодът е благоприятен за постигане на професионален успех, особено ако работата ви включва пътуване с клиенти (ръководители) от друго място.

Тези от вас, които са на прага да започнат нова работа, дори ако това изисква пътуване или преместване на друго населено място (друг град или държава) за определен период от време, също ще се ползват с късмет в начинанията си.

Ако работата ви е свързана с деца, ще бъдете подложени на по-голям психологически натиск и напрежение, но дори и да не ви се вярва, нещата се обръщат във ваша полза още преди да сте усетили.

Очертава се тази седмица да имате повече разходи и по-малко приходи, но това не е дългосрочна тенденция. Вероятно ще претърпите краткосрочни затруднения при получаването на парични средства или при обработката на финансови документи.

Жените на зодията ще преодолеят някои сложни емоционални ситуации на работното си място, което обаче им помага да придобият по-реална представа за колеги, клиенти или конкретната позиция, която заемат в момента. Седмицата ще бъде белязана с разговор или определена ситуация, свързани с представител на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете изпитват силен гняв или неудовлетвореност от действията или думите на човек, който не само действа нечестно в дадена ситуация, но се опита и да злоупотреби или да манипулира развоя на събитията.

Хороскоп

Още от Astro