Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, нови или по-стари проблеми ще ви провокират да вземете решение, което може би сте отлагали досега, или да действате по-категорично в ситуацията, в която се намирате.

Очертава се да имате интересни любовни срещи и преживявания. Някои от вас ще могат най-сетне да разговорят по важни въпроси, свързани с бъдещето.

Романтичните ви отношения с партньор, който живее или работи в друг град или държава, ще преминат през определен етап от развитието си, като характерът на такива промени ще зависи изцяло от вашите индивидуални характеристики.

Жените на зодията остават на вълната, която вече са захванали – по-активни и мобилизирани от всякога. Благоприятните възможности и шансовете, които ще ви се предоставят през тези седем дни, не бива да се погубват в излишни размисли, съмнения и страх. Можете да постигнете много, но можете и да загубите много. От вас зависи…

Господата, родени под този знак, ще бъдат подложени на натиск да вземат важно решение за собственото си дете (за тези, които имат такова) от страна на други хора в семейството си или поради различни обстоятелства.

Хороскоп

Още от Astro