Седмичен ХОРОСКОП - 30.09 - 06.10

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще се появят интересни възможности, които ще ви дадат шанс да покажете и докажете умения и способности си в работна среда или в някаква друга специфична дейност (спорт, например).

Планирайте приоритетите и действията си, водени единствено от желанието да покажете способностите си, но не и водени от „печалба на всяка цена“. Подобен маниер в работата ще ви позволи да активирате вибрациите на успеха, както и на приходите (или признанията).

Финансово седмицата не предвижда специални приходи, но и големи трудности.

Жените на зодията ще имат възможност да излязат от депресивното състояние, в което се намират от известно време насам, и това ще се случи в рамките на тези седем дни. Бързо и категорично изчистете съзнанието си от всякакви лоши мисли, не им позволявайте да поникнат и да ви насочат към неразумни действия. Очакването ви за една среща или събиране ще се сбъдне, но резултатите са индивидуални.

Мъжете ще се включат в ново начинание идната седмица. Не изключено да се почувствате уплашени от емоциите на хората, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Хороскоп

Още от Astro