Fashion Starter:

Fashion Starter: "Дори за лошия вкус си има правилно място и време, лошият вкус може да е забавен", убеждава Джорджи Хаят, анализатор на тенденции

Джорджи Хаят е момиче със странни предпочитания откъм мода, чиито стилистични избори обаче се отличават със собствения си чар, харизма и последователност. Комбинациите от кичозни щампи, грубовати обувки, старовремски аксесоари, бюти визии, прекопирани право от модните подиуми, я отличават от тълпата Инстаграм инфлуенсъри.

Хаят се развива на британската модна сцена в ролята на Тренд-анализатор в агенция WGSN, което ще рече изготвяне на прогноза и оценка на всичко новопоявило се в индустрията. Джорджи е интересен събеседник, макар и от разстояние - говорим си в тенденции, презентации, дизайнери, но с особен акцент върху устойчивата мода, върху която самите ние спираме вниманието си ежеседмично.

View Sofia: Коя е по-добрата инвестиция от палто Max Mara в момента?
Джорджи Хаят: Клъч Bottega Veneta. Има жестоко висока препродажбена стойност. Разбира се, главен виновник е Даниел Лий.

V.S.: Какво съзира един тренд-анализатор като акцент в Лондонската модна седмица?
Д.Х.: Шоуто на Ports 1961 беше невероятно. Щастливка съм, че имах възможността да присъствам - проведе се в една от "кръглите" зали в Tate Modern, а любимата ми част от целия lineup е майсторски скроената плисирана хавайка рокля-риза.


Ports 1961 Пролет/Лято 2020

V.S.: Бъди пътеводната ни звезда - за какво да се оглеждаме на британската модна сцена?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.