Следва

Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2019

Красотата е сила, а Emerald Green - оръжието й

"Независимо какво прави или говори някой, аз трябва да бъда смарагд и да запазя цвета си." - Марк Аврелий

All About Life преди 4 години

Последният римлянин от Петимата добри императори, Марк Аврелий, дефинира силата си като цвета на смарагда, свещения камък на богинята Венера - вечен, непокътнат, съвършен.

Тази съпоставка не остава чужда за творчеството на Роалд Дал, например (бел.ред. "Предполагам, че при вида на дивеч всички бракониери реагират горе-долу еднакво. Приличат на жени, съзрели големи смарагди на витрината на бижутерски магазин, и единствената разлика е, че жените не използват чак толкова рисковани средства, за да се докопат до плячката. И все пак бракониерският задник е нищо в сравнение с мъченията, които една жена е склонна да понесе." из "Размяна на съпруги истории с неочакван край"). Нито пък за дизайните на Миуча Прада.


Сатенени чехли Prada

Камо ли пък да не сме я виждали в ювелирни интерпретации на виртуозните бижутери на Cartier или Bvlgari.

Вероятно става ясно що за митологичност и магичност са вкоренени в символиката на смарагда. Тя именно не убягва и на дизайнерските екипи на Huawei - в подкрепа на индивидуалността и силата на притежателя си, новият P smart Z се предлага, освен в син и черен цвят, в модел Emerald Green. Красотата е сила, Emerald Green - оръжието й - е, имаме го!

Запленяващ дизайн, изразителен Ultra FullView дисплей, иновативна Pop-Up селфи камера, усъвършенствана AI фотография - красота, мощ, иновативност. И всичко това, облечено в копринена текстура със същите "вечност, непокътнатост и съвършенство", за които говори и Марк Аврелий.

Името му е P smart Z - чисто новото попълнение в редиците на свръхуспешната линия младежки смартфони на Huawei. След запленителния си цвят и всепоглъщащ Ultra FullView дисплей, смартфонът веднага прави впечатление с изскачащата си селфи камера. Тя е скрита и изскача автоматично за 1 една секунда, когато пожелаем да си направим селфи, и се прибира веднага след това. Механизмът е много надежден и функционира нормално при температури от -20 до 60 градуса, уверяват техническите характеристики на модела.

Гладкият гръб на устройството си играе със светлината по всевъзможни начини, докосва и най-дребния детайл - прави го достоен и за най-изисканата компания и атмосфера. P Smart Z не прави изключение и от тенденциите при мобилната фотография на Huawei като основен приоритет. Неговата 16 MP AI селфи камера предлага оптимизиране на изображението в реално време в 8 възможни сцени, като също така интелигентно коригира интензивността на ретуширането. Като стана дума за ретуширане – P Smart Z предлага такова и на 3D портрети. Както предната, така и основните камери (16MP+2MP) могат да ретушират портретните снимки със светлинни ефекти и студийно качество. И това не е всичко. С помощта на допълнителен 6Р асферичен обектив камерата ефективно абсорбира светлината, като по този начин подобрява контраста, осигурявайки по-качествени изображения. През цялото това време можем да сме спокойни, тъй като има къде да съхраните всички тези спомени - P Smart Z разполага с 64 GB вградена памет, като тя може да бъде разширена до 512 GB.

Под привлекателната външност на P Smart Z се крие подобрен 8-ядрен процесор Kirin 710F, който предоставя отлична оперативна скорост и намалява значително разхода на енергия. Смартфонът работи бързо и гладко дори когато играем игри с високи системни изисквания или такива със стрийминг на живо. Батерията на новия Huawei също е впечатляваща – с капацитет от 4000 mAh и интелигентна енергоспестяваща система, което увеличава значително енергийната ефективност на P Smart Z.

More All About Life