Cardi B в опит да засенчи Айфеловата кула e #mood

Cardi B в опит да засенчи Айфеловата кула e #mood

CARTIER BARDI IN A 'RARI...

Колкото и да обича латексовите си сценични аутфити, Cardi B поназнайва едно-две неща и за Висшата мода - как да носи винтидж Тиери Мюглер например, или пък визията й да наподобява ходещ тапет (от онези старите при баба; много флоралните).


Cardi B във винтидж Mugler

Изпълнителката занася цялата си особа в Париж специално за Модната седмица, а дебютният й аутифт буквално я покрива от глава до пети в цветя: палто, стегнатo с колaн в кръста, плисирана пола, ръкавици и чорапогащник - цялото е допълнено от маска за лице и качулка в същия принт. Въпреки че папараците я налазват веднага, в първите минути от появата никой не може да разбере кой се крие под дегизировката с етикет Richard Quinn. Това, разбира се, докато самата Карди не заговаря:

"What’s poppin’ baby? (Какво става?)", извиква се Карди в Инстаграм видео, с което обявява присъствието си на PFW. "Чух, че ви липсвам на Модната седмица, кучки. Идвам, за да ви дам това, от което се нуждаете, motherfuckers", заканва се с типичния си гангстерски тон певицата. "Никога няма как да сте сигурни, че няма да ме блъсне кола - защото не виждам (You bitches could really never make sure a car don’t hit me, ’cause a bitch can’t see)".

Richard Quinn-ът създава флорална интерпретация на камуфлажа, правейки рап изпълнителката да изглежда като high-fashion супергерой.

За протокола, моделът бива разходен за първи път по време на есенно-зимната колекция за 2019-та на Quinn в рамките на LFW миналия февруари.

Малко по-късно Карди свали всякакви маски и се премени в строга, почти секретарска визия (доколкото нещо може да изглежда строго върху тялото й) за презентацията на Thom Browne: очила, сив блейзер, права пола. Мястото на първи ред й топлеше не кой да е - самата Ана Уинтур. Кадър от размяната на шеги и закачки помежду им възбуди Интернет пространството дори повече, отколкото флоралната дегизировка от по-рано. За какво ли си говорят Ледената кралица на модния свят и twerk-повелителката... само може да гадаем.

Вчера обаче Карди се завърна към добрия стар латекс - най й ходи!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.