My Style: Камелия М. за леопардовите обувки и модерната класика в гардероба

My Style: Камелия М. за леопардовите обувки и модерната класика в гардероба


Панталон - Zara, обувки - Alberto Zago, зелената рокля отзад - от непретенциозно бутиче на ул."Фритьоф Нансен"

Има нещо в Камелия, което напомня за детските романи на Астрид Линдгрен - нещо закачливо, леко пакостливо в погледа, в прическата, в стила дори, но за него по-натам.

Ками е Лъвица, на 29; завършва Администрация и управление с бакалавър Културознание и магистратура по Бизнес комуникации. Работи обаче като офис мениджър, но не е от тези, които се обличат строго и скучно - а от тези, които са толкова цветни и шармантни, че ти се иска да стоиш по цял ден в офиса, който менажират!

Оставяме се в ръцете на фината брюнетка да ни проводи през гардероба и стила си, да ни разкаже това-онова за любимите си леопардови обувки, за маминия ретро елек, за "гъзарското кожено яке Versace", по което са й останали очите, и още, и още. Да четем!

View Sofia: Ежедневието изисква да сглобим нещо като униформа, за да се движим в крак с темпото на деня, твоята каква е?
Камелия Маринова:
Старая се да бягам от униформи, матрици и други модели. За съжаление, в забързаното ежедневие трудно успявам да разгърна модните си въжделения и идеи и накрая опирам до изпробвани комбинации. С времето се наложи да снижа малко височината на токчетата, но иначе гледам обстоятелствата да не ме ограничават особено.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.