Следва

Започва първата Шведска седмица в България!

Обичта на известните: Лео и божествено красивата му любима в Ню Йорк

Този път не успяват да се скрият...

Celebrities преди 4 години

44-годишният ди Каприо попада в полезрението на папараците по време на уж усамотен момент, който актьорът споделя с 22-годишната си възлюбена - Камила Мороне. В момента на папарашкия "улов" двойката се разхожда из романтичния есенен Ню Йорк.

По думите на увековечилите момента фотографи, единственото нещо, което успяло да прекъсне личния за двойката момент, бил изблик на внезапна изненада от страна на самата Камила - говори се, че ентусиазмът й бил провокиран от новината за сватбата на близките й приятели - Хейли и Джъстин Бийбър. До каква степен Лео реагира радостно на новината не става ясно от снимките.

Мороне не пропуска на увековечи аутфита, който избира за сватбата на сем. Бийбър, в Инстаграм. Моделът публикува снимка от тържеството, на която позира с атлазена рокля в пастелено жълт нюанс. Точно както е модерно!

Припомняме, че връзката на Камила и Леонардо започна в края на 2017-та, като двойката предпочита да не обсъжда личните си отношения с журналисти; срещите и ваканциите им също не стават публично достояние, с изключение на тези няколко ТУК и ТУК.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.