Следва

Любимецът на сезона

Start Shopping NOW: Записки по сензационните стрийт стайл прояви

START SHOPPING NOW

Shopping преди 4 години

Модният месец може и да отбеляза своя официален край, но стилистичното вдъхновение, останало като послевкус е достатъчно богато, за да задоволи модните ни нужди за месеци напред. Под вдъхновение тук визираме стрийт стайл извадката, на която се радваме по традиция всеки петък, а в течение на модния маратон дори и по-често.


Рокля Toteme (#4 в галерията горе>>>)

Обсебени от изключителните примери, които модните улици на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж щедро ни предоставят, днес решаваме на направим своя шопинг, подчинен именно на тази идея. За целта избираме предпочитаните от нас визии и проследяваме много внимателно кое откъде и за колко може да бъде закупено. Не че е тайна, но Bottega Veneta е сред силно обичаните брандове на стрийт сцената в момента, но съдейки по заплашителното число визии, разходени под влиянието на старото италианско име, спокойно можем да отсъдим, че статусът отдавна е надминал границите на сензацията.


Клъч Bottega Veneta (#14 в галерията горе>>>)

Освен редовния избор, ставаме свидетели и на няколко по-малки, но доста успешни имена, които умело проправят своето място сред гардеробите на фешън момичетата - The Frankie Shop, Rixo, Marine Serre и още други, всички от които, без да издаваме допълнителни детайли, откриваме в галерията горе с приложен стрийт стайл кадър в действие и безупречен стайлинг!

Изобилието от фини материи и наситени цветове изисква грижа от наша страна, за да запазим красивия им вид за по-дълго. Често тази задача изглежда непосилна, особено за капризните тъкани, затова пък, без да губим излишно време, намираме верен съучастник в лицето на Perwoll. В новата лимитирана серия Renew Advanced Effect и специална Fibrex-Tech технология формулата работи в две посоки едновременно - подсилва влакната и увеличава яркостта на цветовете още след няколко пранета.

#RethinkFashion

More Shopping