Следва

Броени дни остават до вълнуващия концерт на Марио Бионди в София

Сериен шегаджия нападна Джъстин Тимбърлейк преди ревюто на Vuitton

На това му се казва отдаденост...

Celebrities преди 4 години

Виталий Седюк не за първи път напада знаменитост - в списъка си само от последните няколко години има Лео ди Каприо, Джиджи и Бела Хадид, Сиара, самата Ким Кардашян дори, но Джъстин си нямаше.

Затова със сетни сили в края на изтощителния Моден месец, украинецът Виталий, известен celebrity prankster, се хвърли на звездната пътечка, водеща към Лувъра, където се проведе ревюто на Vuitton, и гушна нозете на Тимбърлейк. Ами, това е, звездите сигурно са полудели...

Да припомним, че само часове по-рано друга Интернет шегаджийка реши да дефилира за Chanel, докато моноспектакълът й не беше спрян от Джиджи Хадид (бел.ред. преди години Джиджи ступа и Виталий, който се опита да я прегърне).

Макар мъж и то по-голям от Хадид, Джъстин не успява да отреагира толкова пъргаво - връща се 3-4-5 крачки назад и се оглежда в очите на охранителите си в зов за помощ - рефлекси...

Следим подробно във видеото ТУК:

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.