Следва

Behind the scenes: Талантливият Mr. Normaderm

"Експлозия от аромати, звуци и текстури" е новият парфюмериен и бюти магазин на Рей Кавакубо

Намира се в Париж и изглежда страхотно!

Beauty News преди 4 години

Отличителен Рей Кавакубо-дизайн, изчистена цветова гама, "яйцевидни" щендери, тотална липса на реклами и на пешеходно разстояние от Musée Picasso - по-хубаво не може и да бъде! Тази седмица от Comme des Garçons отвориха пореден шопинг спот - Dover Street Parfums Market в Париж. За разлика от другите Dover Street пространства (в Лондон, Ню Йорк, Токио, Сингапур, Бейджин и Лос Анджелис), които се фокусират основно върху модата, парижкият Dover Street Parfums Market е посветен, да, на парфюмите, но и още козметика, грим, грижа за кожата, както и за косата и тялото. Магазинът събира продукти и линии от най-висок клас от цял свят, за да осигури възможно най-добрия избор за посетителите си.


7 любопитни факта за Рей Кавакубо


"Необикновена бюти спирка", коментира Ейдриън Джоф, президент на Comme des Garçons и съпруг на Кавакубо, пред WWD по време на разходка из пространството, съчетаващо козметиката на независими линии, вечни класики, но и устойчви и изцяло органични брандове. Прес рилийзът продължава хвалебствените слова и с обещание - че магазинът ще предостави "експлозия от аромати, звуци, текстури - от амазонски масла и паста за зъби с активен въглен до непредлагани досега есенции и магнезиеви люспи за баня".

В допълнение към чисто празните стени и страхотно шикозните лавици, в Dover Street Parfums Market ще имаме възможност да открием всичко бюти-ориентирано, по което копнеем - от Gucci козметика през Oribe, Manic Panic, до колекция перуки на Julien d’Ys и линията полово неутрални аромати на Thom Browne. Всичко това, побрано на площ от 200 квадратни метра. Paris j'arrive!

More Beauty News